Tuesday, April 13, 2010

Baju + Kasut

Salam...,

Hye peeps!!Wahh..,aku rsa smakin ari smakin hmpir..
Tkut sehh..,ble dh dkt nk mjlis ni,mcm2 prlu setel..
Nt korg yg B2B ni byk nk tawen akhir bln 5 & awl bln 6..,
slps mjls aku plak de org len plak yg mnyusul..
sabo jela ek B2B..
U all akn rsa debarannye nt..,
so wedd preps 2 prlu d'buat scara t'rancang klu x mmg kelam la nt..
Tp..,
aku ykin korg mmg wat scara t'rancang tntg preps ni,
buktinya..,stiap ari korg mst update kn??
so aku pn x ktinggalan..:)

Actually byk pic aku nk upload tp aku kna wat step by step,
xdela serabut sgt blog aku ni :)
So,utk arini aku nk upload pic utk outfit Nikah plak..
Jom layanzzz..



*Ni la bju nikah aku wrna cream,adik aku yg wat..jmat RM..:)




*Ni bhgian lher bju yg aku jait tmbh beads.,pling simple aku wat..


Yg 2 je pic bju nikah aku,simple je..xdela kain lace yg mhal2..,actually bju ni mymom yg blikn de jgklh kt sthn yg lps..,spsg dgn hubby nt.dh org tua blikn..hambek jela knn..dlmnye aku wat dress,so aku blh gna dress 2 kotla nk pkai bju len plakkn..



*Ni kasut utk Nikah+Berinai+Outdoor..,simple je made in Vincci..(bli pd bln lps)coz aku xnk ksut full nt trhad nk pkai,so bli yg aku blh pkai k'mana2..


So,utk nikah dh setel..,bru ciap jait td.Legaaa..Psni nk setel HandBouquet plak,yg x ciap2 lg,bru dpt sket je coz bnganya xnmpk lebat lg :)

4 comments:

  1. xpe,kaki hang putih..cantek..pjg2..hihi. xpki pump shoes pun xpe..lain la kakiku ini yg x berapa comei..hihi..

    keep it up..gud luck!

    ReplyDelete
  2. smga smua berjln lncar...nti cepat2 update sal wedding yea...excited ni..ngee~~

    ReplyDelete
  3. cgim:hehehe..de2 sje kmu ni..,bkn pe sng aku nk pkai ksut cmni..xpe kkiku pn dh ckup comeyla 2 :)

    mrs.edy: owh..ok!sy mmg excited nk update sume ni :)

    yanie:Owh yke..thnx!!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails