Wednesday, April 21, 2010

Wedd Preps ~Part 2~

Salam dear...!!

Wahh..wah..nmpaknyer ari udah makin hampir dong!!
17 hari lagik!!
Wedd preps aku dh pn brmula utk Part II ni..
arini aku nk brkgsi sket pe preps yg aku wat td..
ceh xsabo2 nmpknye aku nk entry ni..,padahal xciap lgpn..
sje je..nk taw npe xciap lg??
hahahaa..meh layan pic japs..:)







*ni rubberstamp..nk wtpe?





*Tadaa..aku wat cop kt Surah Yassin..


Actually,ni adalah 2nd TQ Tag coz yg memula aku wat print 2 xdpt nk abeskn..,so dpt dlm 200 pcs je..Sbbny?Rsa mcm xsmpat je nk wat.Then,mmerlukan k'rumitan sket..so cara yg pling sng & cpt aku wat rubberstamp..ni pn ide aku jgk.Rubberstamp kecik cm2 pn 10 hengget..,2pn abah aku bsing npe xde nama,terima kasih je..huhuuh..Klu nk taw bapak aku ni fussy sket..serba-serbila..de je yg xkna d'mta dye,trlalu complicated.Las2,syp cm2 je..dh watkn..

Hambekk..Aku dh mcm kje kt pjbt pos plak aku..dok mngecop je :) So,skrg ni aku xdpt nk abeskn,bru dpt 400pcs coz ink dh khabisan.Bli yg kcik,nk bjet pye psl..ink pn abes daaa..Xpe,adikku dh jnji nk bwk ink dr opis dye,so topupkn jela..hehhee..Xpela,bnda ni pn wat jap je..so mggu ni klu xdpt nk abeskn,assistant aku de kt umh ni..so dyelah yg wat nt :)

p/s:Yeahhh!!Ptg ni mak aku dh ode katil,klu de sok kot bru blh hntr kt umh..Sok,brmulalah bilik pngantin pnuh dgn brg2!!Ni yg wat aku teruja n excited gila babas ni!!

2 comments:

  1. owh.. bila nk abis main cop2 nie .. karang mata bengkak x cukop tido, x elok untuk diana......kan dh dekat dh nie...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails